Over betonboringen

Vindt u dan ook dit onder andere prettig ingeval overlast tot ons minimum beperkt is? Stubbe mag buiten stof en trillingen werken teneinde overlast tot ons minimum te beperken. U staat centraal, samen met de wensen. Zagen, slopen, boren en frezen kan zijn wegens een ieder

Stofvrij en buiten wateroverlast! Een pluspunt vanwege haarden- en kachelspeciaalzaken die over onze services toepassen maken. En ons opluchting voor een ieder die ons rookkanaal wil (laten) aanbrengen in bestaan sfeervol ingerichte appartement.

Sinds 1965 vakkundig in het werkzaamheid aangaande betonboren, asfaltzagen en betonzagen. Verder hét adres voor het bezorgen aangaande chemische ofwel mechanische ankers en het aanbrengen betreffende verankeringen.

Sinds 1972 kan zijn Loomans Betonboringen specialist in het boren, zagen, frezen en sleuvenzagen in - weet vervolgens ook niet gewapend - beton, steen en asfalt. Daarnaast hebben we het toegelegd op bevestigingstechnieken betreffende chemische ankers of tweecomponentenverlijmingen, aangezien een overheid hieraan alsmaar hogere voorwaarden stelt met de Beoordelingsrichtlijn (BRL) 0509. Loomans Betonboringen kan zijn overal op voorbereid:

Wij zagen betonnen wanden betreffende onze wandzaagmachine op rails tot ons maximale dikte van 90 centimeter. 

Stubbe boort in huizen, bedrijfspanden, dammen, bunkers en tunnels. Een dieptes en diameters peilen wij in overleg. U dan ook kan voor het terug wegens dit betonboren van een klein gat van 6 millimeter breed en 10 centimeter diep. Maar ook een groot gat aangaande 900 millimeter breed en 150 centimeter diep boren we voor u. Een gat boren is soms nodig om: Leidingen door te voeren

Met dezelfde machine mogen wij wegmarkeringen verminderen en korte oppervlakte frezen. De machine is voorzien van ons elektromotor, zodat deze geen uitlaatgassen heeft en geschikt kan zijn wegens in- en click here kleine ruimtes. Hierbij werken wij uiteraard iedere keer betreffende stofafzuiging. 

Vanwege het geldt immers de betrouwbaarheidsregel 'planning is planning'. Verder mits dit gaat over de verkoopprijs trouwens, omdat we hanteren een duidelijke prijslijst.

Met onze diesel aangedreven vloerenzaagmachine zagen wij asfalt tot een dikte aangaande 70 centimeter. Dit kan zowel voor de openbare weg ingeval vanwege terreinen en parkeerplaatsen.

Ons specialisme betreffende Loomans Betonboringen is dit werken in afbouwsituaties. Onze wagens beschikken over alle voorzieningen voor zich welke nodig bestaan vanwege het 'met de bron' beheersen met verontreiniging: opvangbakken, water- en stofzuigers enzovoort  en uiteraard hebben de deskundige medewerkers een dienstbare instelling die hiertoe nodig kan zijn.

Ook daarom kiezen verschillende ziekenhuizen en instellingen niet vanwege overige betonboorbedrijven, doch wegens betonboorbedrijf Loomans!

Door het worden gaten geboord, ankers verlijmd en geplaatst betreffende cement gebonden mortels. Zeker wegens grote en diepe ankers kan zijn dit goedkoper. Op voorraad hebben we de zien Cugla en Betec.

Het professionele, gediplomeerde personeel zit altijd betreffende top kwaliteit werktuig om u gegarandeerd dit beste eindresultaat te melden. Vele content klandizie gingen u alang voor. Stubbe Waddinxveen BV werkt wegens particulieren, gemeenten, bedrijven en waterschappen en kan zijn specialistisch in het boren, zagen, frezen en slopen met beton en steenachtige materialen.

In het evenement werken er circa 40 vakmensen, met elk ons persoonlijk expertise. Protectie, capaciteit, gezondheid en het milieu staan hoog in dit vaandel. Dus werken onze medewerkers allemaal volgens een huidige wet- en regelgeving. Daar waar onze medewerkers ook wegens u dan ook met de slag gaan, een werkplek gaat eerst altijd netjes afgedekt worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *